Viser alle 13 resultater

Er du på udkig efter et holdbart og fleksibelt ophæng til dit TV, anbefaler vi, at du ser nærmere på vores udvalg af Vogels drejebeslag. Disse beslag fra amerikanske Vogels formår at forene en høj kvalitet med et let og elegant design, der harmonerer med indretningen i de fleste hjem. Dermed får du ikke blot mulighed for at montere dit TV sikkert og stabilt, du kan også dreje det, så skærmen kan ses fra flere områder. Se hele udvalget af Vogels drejebeslag nedenfor og vælg det, der passer til dit TV.

Vogels drejebeslag tilbyder stor fleksibilitet

Vogels er kendt for at levere holdbare beslag med smarte funktioner til fladskærme i mange forskellige størrelser. Uanset hvilken type TV du har derhjemme, og hvor stor fleksibilitet du ønsker i forhold til løbende justering af vinklen, kan et Vogels drejebeslag dermed være løsningen, du søger. Alle beslagene får design og funktionalitet til at gå op i en højere enhed, og resultatet er et drejebeslag med stor bevægelighed og fleksibilitet.

Vi forhandler de populære beslag i både sort og hvid, og du skal blot sørge for at vælge et Vogels drejebeslag, der passer til dit TV, og som kan bære dets vægt. Ønsker du mest mulig fleksibilitet uden at gå på kompromis med hverken billede- eller lydoplevelsen kan du desuden vælge at tilkøbe et ophæng til din soundbar, som giver dig mulighed for også at justere lydviklen.

Populære Brands