Viser alle 6 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede har vi et velassorteret udvalg af de smarte produkter fra Vogels, og du finder således både Vogels Next vægbeslag og Vogels Next gulvstande her på siden. Leder du efter beslag eller standere til dit TV, som passer perfekt ind i et stilfuldt og moderne hjem, er dette udvalg det oplagte sted at starte.

De populære produkter fra Vogels Next

Du kan ikke sige Vogels Next uden at sige høj kvalitet og smukt design, da det er lige netop det, du får med disse produkter. Tidligere var ophæng og beslag til TV ikke noget, du skulle tage stilling til. Udvalget var lille, og det æstetiske var ikke en prioritet, men i dag er det anderledes. Tager du et nærmere kig på vores udvalg af Vogels Next vægbeslag og Vogels Next gulvstandere, ser du med det samme, hvordan æstetik og design går hånd i hånd med funktionalitet.

Gulvstanderne er udført i smukt træ, og du kan integrere dit TV i indretningen i selv de mest design-kritiske hjem. Når det gælder TV-beslagene, er der også tænkt over detaljerne i en grad, der er svært at matche hos andre brands. Med dreje-beslagene får du endda optimalt udsyn til dit TV fra alle dele af rummet.

 

Shop Vogels Next nemt hos Milo Lyd og Billede

Skal dit hjem opgraderes med beslag eller stander fra Vogels Next, er du havnet det rette sted. Her hos Milo Lyd og Billede har vi nemlig meget mere end et stort udvalg. Vi tilbyder altid skarpe priser på vores produkter, og vi leverer din ordre hurtigt og effektivt. Har du brug for hjælp til opsætning af dine køb, giver vi dig desuden også mulighed for at booke en montør til opgaven.

Er du i tvivl om noget før eller efter dit køb, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ring til os på 36 41 00 11 og få kompetent vejledning. Se nærmere på vores udvalg af produkter fra Vogels Next på siden herover og vælg det, som passer bedst til dine behov. Uanset hvad du vælger, er du sikret lækkert design og tårnhøj kvalitet.

Populære Brands