Viser alle 2 resultater

Ønsker du at matche indretningen i dit hjem med et stilrent og tidløst TV-ophæng? Så er du kommet til det rette sted. Hos Milo Lyd og Billede kan du nemlig få tynde vægbeslag fra Vogels Thin, der både er diskrete og sikrer enorm fleksibilitet. Med et Thin beslag fra Vogels vil dit TV hænge frit på væggen, og du kan tilte og vinkle skærmen, så du altid får den bedst mulige synsvinkel.

TILBUD
1.499,00 kr.
5.990,00 kr.

Praktiske vægbeslag fra Vogels Thin til alle TV

Hos Milo Lyd og Billede finder du tynde vægbeslag fra Vogels Thin i forskellige prisklasser, så du kan vælge netop dén model, der passer til dine behov og dit budget. Med Vogels Thin vægbeslag til TV kan du montere dit TV så tæt på væggen som overhovedet muligt. Der er blot 1,5 cm mellem bagsiden på TV’et og væggen, så du kan opnå et stilrent look og samtidig sikre, at TV’et ikke er i vejen eller fylder uhensigtsmæssigt i hverdagen.

Vogels Thin tilbyder dog også vægbeslag med stor fleksibilitet, og alt afhængigt af modellen får du mulighed for at tilte eller vinkle dit TV. Dermed får du altid den bedste vinkel, uanset om du skal se film eller blot følge med i et program på dit TV. Det giver større frihed til at placere dit TV, hvor der er plads, og hvor det passer ind i resten af indretningen.

Vogels Thin er det perfekte TV-ophæng til dit TV

Når du skal vælge det perfekte Vogels Thin ophæng til dit TV, så er der nogle ting, som du med fordel kan være opmærksom på. Skal det passe til et OLED TV, LED TV eller en anden type? En anden ting er selvfølgelig farven. Her tilbyder vi Vogels Thin TV-ophæng i både sort og hvid, så du kan vælge den farve, der matcher dit TV.

Derudover skal du også overveje, hvor meget fleksibilitet i forhold til vinkler du ønsker. De forskellige produkter tillader dig at vinkle og dreje dit TV til henholdsvis højre og venstre, samt op og ned, hvis du foretrækker den mulighed. Sidst skal du være opmærksom på, at ophænget er kompatibelt med dit TV rent størrelsesmæssigt, da vi tilbyder vi modeller, der passer til TV på 26’’ og op til 100’’.

Populære Brands