Viser alle 19 resultater

Ønsker du at skabe et stilrent look i dit hjem, som samtidig også vil gøre rengøringen nemmere? Så kan du med fordel overveje at hænge dit TV op på væggen med et Vogels TV ophæng. På den måde kan du nemt få tørret af under fjernsynet fremfor at skulle rundt om TV-borde og standere.

Hos Milo Lyd og Billede finder du de bedste TV ophæng fra Vogels, så du kan være sikker på at få det ophæng, der bedst passer til dit TV og hjem.

TILBUD
1.889,00 kr.
TILBUD
2.789,00 kr.
TILBUD
TILBUD
589,00 kr.
TILBUD
549,00 kr.

Utallige muligheder med Vogels TV ophæng

Hos Milo Lyd og Billede finder du et udvalg af forskellige Vogels TV ophæng i forskellige prisklasser. I udvalget er der både sorte og hvide modeller, der passer til TV i forskellige størrelser. Derudover er der også forskel på, hvor fleksible ophængene er. Du kan blandt andet få et Vogels TV ophæng med tilt. Det vil sige, at dit fjernsyn kan vippes op eller ned, så det kan tilpasses afhængigt af, hvor og hvor langt væk fra fjernsynet du sidder.

Vi har også udgaver fra Vogels, der kan drejes op til 180 grader og tiltes 15 grader, hvis du er på jagt efter stor fleksibilitet og alsidighed. Du kan derfor få et beslag, der matcher ikke kun dit TV, men også dine behov for praktisk indstilling i hverdagen. Uanset modellen er Vogels TV ophæng nemme at installere. Selve monteringen kan klares på 30 minutter – og det er nemt at få ophænget i vatter, selv efter du har monteret det.

Vogels TV ophæng med motor – nemt og bekvemt

Hvis du går efter ultimativ luksus i hverdagen, så har Vogels selvfølgelig også det rette TV ophæng til dig. Vi har motoriserede Vogels TV ophæng, der kan styres enten via en app på din smartphone, en fjernbetjening eller blot ved hjælp af stemmestyring. Det er Vogels’ mest innovative design, og det er resultatet af 50 års arbejde med design, teknologi og håndværk.

Du kan oprette 7 forskellige foretrukne positioner, som Vogels TV ophænget gemmer og husker. På den måde kan du nemt indstille TV’et alt efter, om du skal se en film alene, eller hele familien skal samles i stuen.

Populære Brands