Viser alle 3 resultater

Vil du gerne have dit TV op at hænge på væggen uden at gå på kompromis med fleksibiliteten? Så er der værd at tage et kig på de alsidige muligheder, du får med Wall vægbeslagene fra Vogels.

Hos Milo Lyd og Billede finder du vægbeslag fra Vogels Wall, så du kan være sikker på altid at få den bedste vinkel – uanset hvor du sætter dig i forhold til skærmen.

Monter dit TV sikkert med ophæng fra Vogels Wall

TV-ophæng skal være lette at sætte op og kunne bære vægten af TV’et uden problemer. Vogels Wall har designet pålidelige TV-ophæng siden 1973, og de er kendte for deres gode kvalitet. Med vægbeslag fra Vogels Wall får du både godt design, brugervenlighed, innovation og nem installation, hvorfor det er det rette valg for dig, der gerne vil være sikker på, at dit ophæng fungerer optimalt.

Vil du gerne have dit TV op at hænge, kan du derfor med fordel tage et kig på Vogels Wall. Alt afhængigt af dit budget kan du få mere eller mindre bevægelighed og på den måde være sikker på, at dit TV-ophæng opfylder alle dine behov.

Vælg Vogels Wall vægbeslag ud fra dine behov – og dit budget

Her hos Milo Lyd og Billede er vi stolte af at forhandle de alsidige vægbeslag fra Vogels Wall, og vi har derfor også udvalgt flere forskellige modeller til vores sortiment. På tværs af hele sortimentet kan du finde vægbeslag, der kan bære TV’er på alt fra 19” til 77”. Med de helt simple modeller får du vægbeslag med tilt og et solidt TV-ophæng, der giver dig mulighed for at kunne tilte dit TV med op til 20 grader. Dermed undgår du refleksioner på grund af lys, og du kan desuden også tilpasse skærmens vinkel til skiftende positioner i stuen. Oveni får du også mulighed for at placere dit TV højere på væggen, hvis det er der, der er bedst plads.

Vælger du derimod en af de mere avancerede modeller, får langt flere muligheder i forhold til bevægelighed og vinkling. Nogle modeller fra Vogels Wall har en maksimal drejevinkel på 180 grader og en maksimal tilt vinkel på 20 grader, og du får dermed alle muligheder for at vinkle og positionere skærmen i forhold til den pågældende situation eller din indretning.

Populære Brands