Viser 1–30 af 91 resultater

Sinox kabler findes i mange forskellige afskygninger, og her hos Milo Lyd og Billede har vi samlet et varieret udvalg heraf, der passer til de mest populære produkter fra Sinox. Her på siden finder du både antennekabler, jackstik, adaptere, forlængerkabler, Lightning-kabler og meget mere. Se alle vores Sinox kabler herunder.

9.495,00 kr.
e
Vis
3.495,00 kr.
TILBUD
470,00 kr.
79,95 kr.
39,95 kr.
99,95 kr.
169,95 kr.
39,95 kr.
229,95 kr.
149,95 kr.
69,95 kr.
169,95 kr.
199,95 kr.
249,95 kr.

Sinox kabler og adaptere i imponerende kvalitet

Meget moderne elektronik kræver stadig kabler, og det gælder også for flere af de lyd-løsninger, du får fra Sinox. Derfor forhandler vi dette udvalg af Sinox kabler, der passer specifikt til elektronik fra det anerkendte mærke. Med de rette kabler fra Sinox er der nemlig rig mulighed for at få det optimale ud af dine enheder. På siden herover har vi samlet et stort antal forskellige kabler, som giver dig et væld af muligheder. Tilslut dine højtalere til en forstærker og få endnu større lyd. Du kan også bruge antennekablerne til dit TV, ligesom du også finde HDMI-kabler og meget mere i udvalget.

Kort sagt så har vi med sikkerhed et Sinox kabel, der dækker dine behov. Fælles for de forskellige kabler er den høje kvalitet og de solide materialer. Kablerne er lavet til at blive brugt, og det vil du hurtigt mærke. Flere af Sinox kablerne kommer i forskellige længder, så du er sikker på at få et, der passer til dig.

Gode grunde til at købe Sinox kabler hos Milo Lyd og Billede

Her hos Milo Lyd og Billede er vi kræsne, når det gælder udvælgelsen af de produkter, du kan se på vores side. Det faktum, at Sinox kabler har en fast plads i vores sortiment, er altså ikke uden grund. En ting er, at vores udvalg er stort, og at du har gode chancer for at finde det kabel, du skal bruge.

Derudover er ikke blot kablerne, men også den lyd eller det billede, de leverer, af høje kvalitet. Ikke desto mindre forhandler vi alle produkterne til skarpe priser – selv i forhold til vores konkurrenter. Vi sørger desuden for en hurtig levering, så du hurtigt kan komme godt i gang med at bruge dine nye Sinox kabler.

Populære Brands