Bang & Olufsen Hovedtelefoner

REJS MED LYD OG STIL

Bang & Olufsen har en forståelse for håndværk, smukke materialer og luksuriøst design, der på en unik måde henvender sig til dem, der værdsætter fyldig lyd lige så højt som meningsfyldte rejseoplevelser. Sammen repræsenterer de bevægelse og en unik vision om elegant moderne tidløshed.

Se alle vores B&O Hovedtelefoner

Fri fragt

På ordrer over 499 kr. Leveres inden for 1 - 4 hverdage

Kundeservice

Kontakt os for yderligere information
Tlf: 36 41 00 11

4,5 stjerner på
Trustpilot

Anmeldelser 51

Levering og Installation

Book en montør til opsætte dine produkter

Bang & Olufsen Højttalere

Bærbare højttalere fra B&O er kompakte, lette trådløse Bluetooth-højttalere, som du kan tage med overalt – hvad end det er i parken, på stranden eller på vandreturen.

Bang & Olufsen designs er tidløse, både i form og funktion. Ved hjælp af de fineste materialer og suverænt håndværk er der blevet skabt ikoniske højttalere, der virkelig kan modstå tidens tand.

Se vores B&O Højttaler udvalg

Bang & Olufsen Multiroom

Den rigtige musik kan straks gøre dig i bedre humør, og med den rigtige hjemmehøjttaler kan du nyde disse stemningsøjeblikke, når du har allermest brug for dem.

NYD MUSIKKEN I ALLE RUM

Bang & Olufsens multiroom højttalersystemer er en enkel måde at forbinde Bang & Olufsen produkter på, både ældre og nye. Beolink får det hele til at fungere sammen. Betjen hele din opsætning med én fjernbetjening. Start eller stop musikalske øjeblikke i hele dit hjem med One Touch-betjening.

Milo og BANG & OLUFSEN

Efter ca. 40 år i arkaden på Valhøjs Allé, er vi nu flyttet til Rødovre Centrum. Vi har åbnet to butikker, som vi faktisk er ret stolte af. En rendyrket butik med alt inden for Bang & Olufsen og vores Panasonic Center, hvor du finder markedets øvrige topprodukter.

En verden til forskel!

Det er ikke blot vores slogan – det er virkelighed. For her i Rødovre Centrum møder du en verden af oplevelser inden for lyd og billede. Men det du også møder er entusiastiske medarbejdere – gamle som nye – der evner at lytte og rådgive, så du får præcis den totalløsning, der gør dig mere end tilfreds.

Bang & Olufsen Tilbehør

Gør din BeoPlay A9 mere personlige med udskiftelige covers eller styr afspilningen af musik og medieindhold med én genial fjernbetjening, og få alt til at spille, lige som du vil have det.

Bang & Olufsen tilbehør giver dig muligheden for at tilpasse dit B&O produkt til din indretning og dine behov.

Find B&O tilbehør her