Bang & Olufsen BEOPLAY

REJS MED LYD OG STIL

Bang & Olufsen har en forståelse for håndværk, smukke materialer og luksuriøst design, der på en unik måde henvender sig til dem, der værdsætter fyldig lyd lige så højt som meningsfyldte rejseoplevelser. Sammen repræsenterer de bevægelse og en unik vision om elegant moderne tidløshed.

Med BEOPLAY-serien opnår man fantastisk lyd pakket ind i et lækkert design med både hovedtelefoner, højttalere og multirumssystemer.

Se B&O Beoplay på mlbcentrum.dk

Fri fragt

På ordrer over 499 kr. Leveres inden for 1 - 4 hverdage

Kundeservice

Kontakt os for yderligere information
Tlf: 36 41 00 11

4,5 stjerner på
Trustpilot

Anmeldelser 51

Levering og Installation

Book en montør til opsætte dine produkter

Bang & Olufsen Lydsystemer

Den rigtige musik kan straks gøre dig i bedre humør, og med den rigtige hjemmehøjttaler kan du nyde disse stemningsøjeblikke, når du har allermest brug for dem.

NYD MUSIKKEN I ALLE RUM
Bang & Olufsens lydsystemer er en enkel måde at forbinde Bang & Olufsen produkter på, både ældre og nye.

Se B&O lydsystemer på mlbcentrum.dk

Bang & Olufsen Beosound Shape

FANTASTISK LYD, AKUSTIK OG ÆSTETIK

Forestil dig, at du skulle forbedre akustikken i et stort rum med masser af hårde overflader. I så fald ville du skulle integrere et tilstrækkeligt antal akustiske dæmpere. Med det nøje udvalgte frontstof i høj kvalitet, f.eks. de elegante uldtekstiler fra Kvadrat, føjes en taktil og æstetisk dimension til musikken og samtidig løse de akustiske udfordringer.

Læs mere om Beosound Shape

Milo og BANG & OLUFSEN

Efter ca. 40 år i arkaden på Valhøjs Allé, er vi nu flyttet til Rødovre Centrum. Vi har åbnet to butikker, som vi faktisk er ret stolte af. En rendyrket butik med alt inden for Bang & Olufsen og vores Panasonic Center, hvor du finder markedets øvrige topprodukter.

En verden til forskel!

Det er ikke blot vores slogan – det er virkelighed. For her i Rødovre Centrum møder du en verden af oplevelser inden for lyd og billede. Men det du også møder er entusiastiske medarbejdere – gamle som nye – der evner at lytte og rådgive, så du får præcis den totalløsning, der gør dig mere end tilfreds.

Bang & Olufsen TV

TV fra Bang & Olufsen er ikke kun et TV, men også et imponerende trådløst musiksystem med stor og fyldig lyd. For at gøre lytteoplevelsen endnu bedre er der i de fleste tilfælde integreret lydstreamingteknologier, som fx Apple AirPlay, Bluetooth og Chromecast built-in, så du kan afspille musik direkte fra dine mobile enheder.

Se B&O TV på mlbcentrum.dk