milo-images-product/wstv1-b2_4_b.jpg

Panasonic TV

Få Hollywood oplevelsen helt ind i din stue!

Er du på udkig efter et TV i absolut højeste kvalitet, så bør du overveje et Panasonic TV. Panasonic er kendt for at lave TV i ekstremt høj kvalitet og med fantastisk billedekvalitet. Panasonic har dybe rødder og know-how i film branchen med eget kontor i Hollywood. Hos Milo Lyd & Billede er vi et Panasonic Center, hvilket sikrer dig et rigtig bredt udvalg og den bedste service.

Se alle vores Panasonic TV

Fri fragt

På ordrer over 499 kr. Leveres inden for 1 - 4 hverdage

Kundeservice

Kontakt os for yderligere information
Tlf: 36 41 00 11

4,5 stjerner på
Trustpilot

Anmeldelser 51

Levering og Installation

Book en montør til opsætte dine produkter

Panasonic Soundbar

Med en soundbar fra Panasonic opnås uovertruffen lyd til førsteklasses biografoplevelse.

Med ny understøttelse af de nyeste lydformater Dolby Atmos og DTS:X, strømmer lyden ind fra alle retninger.

Se vores Panasonic soundbar udvalg
milo-images-product/sc-htb900egk_4_b.jpg
milo-images-product/rp-m300be-c_1_b.jpg

Panasonic Hovedtelefoner

Trådløs, bass, aktiv støjreduktion, komfort eller voice assistant? Med en hovedtelefon fra Panasonic kan du opnå det hele og mere til. Især M-serien er særlig kendt for den kraftfulde baslyd.

Hovedtelefoner fra Panasonic

Milo og panasonic

Vi har været Panasonic Center før – og nu er vi det igen. Fordi gammel kærlighed aldrig ruster – og fordi vi aldrig har oplevet flere tilfredse kunder, siden vi har været en del af foreningen.

En af forklaringerne er nok, at ingen producent har modtaget flere Awards end Panasonic for deres lyd- og billedkvalitet. En anden årsag er, at vi som Panasonic Center altid kan præsentere og demonstrere branchens bredeste sortiment. Og nyhederne? Ja, dem har vi naturligvis før alle andre.  Når du som kunde tilmelder dig Panasonic Centerforening, får du automatisk 30 måneders garanti på alt, hvad du køber. Det er et ualmindeligt godt alternativ til købelovens 24 måneders reklamationsret. Men vi kan tilbyde mere. F.eks. ”All-Inclusive”, hvor du mod en beskeden merpris bliver opgraderet til ”VIP-kunde”.

Når vi leverer dit tv, monterer vi det på den medfølgende fod, vi sørger for alle tilslutninger – herunder antennen, og vi indstiller alle kanaler og vejleder dig i brugen, så du får det optimale udbytte fra starten. Og så rydder vi også op efter os og giver dig hele 5 års produktgaranti. Kan man forvente mere?

milo-images-product/sc-pmx802me-w_1_b.png

Panasonic Forstærker

Du skal bruge de bedste komponenter for at få den bedste lydkvalitet fra nutidens Hi-Res-lydformater. En kombination af højtydende komponenter og sofistikeret materiale indefra og ude står for at levere enestående Hi-Res-musik.

Find din nye Panasonic forstærker