Viser alle 20 resultater

Mange er efterhånden gået over til at have deres TV hængende på væggen, og det har banet vejen for mærker som Vogels, der tilbyder et bredt udvalg af vægbeslag i både flotte og innovative design. Vogels vægbeslag fås i forskellige modeller og er udviklet til at bevare det stilrene look i hjemmet, så du ikke behøver at gå på kompromis.

Derfor forhandler vi også flere Vogels vægbeslag her hos Milo Lyd og Billede, så du har optimale muligheder for at integrere TV’et i dit hjem.

TILBUD
1.889,00 kr.
TILBUD
2.789,00 kr.
TILBUD

Vogels TVA 6000 Kabel Skjuler Sort

Pro-Ject Pladespillere

159,00 kr.
TILBUD
589,00 kr.
TILBUD
1.499,00 kr.
TILBUD

Høj kvalitet og fleksibilitet med Vogels vægbeslag

Vogels er Europas største producent af blandt andet vægbeslag til TV. De har udviklet deres produkter siden 1973, og derfor finder du en række TV-ophæng, der giver dig stor bevægelighed og samtidig bidrager til et stilrent look i hjemmet.

Vogels er kendt for både at levere et godt design, der er brugervenligt, men de arbejder også innovativt og prioriterer en let og enkel installation og montering. Hvis du vil være sikker på et fleksibelt ophæng, der passer til en lang række forskellige TV’er, så kan du altså med fordel vælge Vogels vægbeslag, når du skal montere dit TV på væggen.

Vægbeslag fra Vogels i mange forskellige varianter

Vægbeslag fra Vogels fås i mange forskellige udgaver. Vi har helt simple modeller med minimal bevægelighed, der til gengæld hænger tæt på væggen, så du undgår, at dit TV kommer i vejen. Du finder også mere fleksible modeller, der både kan drejes, vippes og sågar stemmestyres, så du opnår så stor frihed som overhovedet muligt. Du kan derfor vælge dit Vogels vægbeslag ud fra dine ønsker og behov – og selvfølgelig dit budget.

Foruden moderne og luksuriøse løsninger kommer alle Vogels vægbeslag også i materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at vægbeslaget holder i mange år. Det er nemt at montere og kan typisk gøres inden for en halv time. Og så kan du selvfølgelig vælge imellem forskellige farver på beslaget, så det matcher dit TV. Hos Milo Lyd og Billede finder du et stort udvalg af Vogels vægbeslag, så du kan vælge lige netop dén model, der passer bedst til dit TV og hjem.

Populære Brands