Viser 1–9 af 23 resultater

Panasonic LED TV

Velkommen til Milo Lyd og Billede. Hos os finder du et stort udvalg af LED TV, fra det anerkendte mærke, Panasonic. Siden 1918 har mærket produceret elektronikprodukter, i lækker topkvalitet. Opnå den ultimative hjemmebiograf oplevelse, hjemme i stuen. Panasonic tilbyder TV i 4K Ultra HD, og surround sound i en indbygget soundbar højttaler. Få mest ud af dine streamingtjenester, med et smukt og skarpt billede. 

Særdeles godt egnet til dig, som ønsker at se sport og film!

Hvorfor LED TV?

Med et Panasonic TV i HD Bright Panel Plus, får du stor kontrast mellem farverne. Det er det helt idéelle TV til værelset eller rummet, med masser af naturligt lys.

I et LED TV fra Panasonic, uanset tommer, får du:

  • Android TV
  • Enestående kontrast med HDR Bright Panel Plus
  • Knivskarpt billede med HCX-processor
  • Biografoplevelse med Dolby Atmos og Dolby Vision
  • Surround sound
  • Optimeret gaming oplevelse med Game Mode

Skarpere billede med HCX-processor

Opnå et endnu hurtigere billede i Ultra HD. Du er garanteret et enestående og smukt billede, selv i de hurtige action scener. HCX-processoren forbedrer oplevelsen fuldstændigt på dit TV. 

Dolby Atmos & Dolby Vision

Forbedr din film, serie, spil og musik oplevelse til et endnu højere niveau. Opgrader og væk liv i sofaen, med Dolby Vision. Seeroplevelsen har aldrig været så levende og dramatisk. Det føles ligesom et biograflærred. Din kæreste, mor eller far falder absolut ikke i søvn til fredagsfilmen længere. Mens Dolby Atmos giver den mest enestående lydoplevelse, med højttalere som sender lyd ud fra alle vinkler. Dit rum bliver fyldt ud med lyd, og skarpe billeder, så du bare kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

Smart-TV

Panasonic er uden tvivl en af de mest konkurrencedygtige TV producenter på markedet, og det gælder naturligvis også Smart-TV delen. Nyd dine yndlings streamingtjenester fra sofaen, i absurd topkvalitet. Kobl blot dit fjernsyn til internettet, og du er godt på vej. De populære streamingtjenester som Netflix, YouTube, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, DRTV, Blockbuster, Viaplay og mange flere, er alle tilgængelige, og venter bare på dig.

Android TV, Google Assistant og Chromecast

Flere LED TV fra Panasonic har nemt og enkelt adgang til Android TV. Med Android TV får du adgang til flere streamingtjenester, apps, film og serier. Her finder du de mest elskede TV udsendelser, film og sportskampe. 

Ikke nok med det, kan du med fordel benytte Google Assistant, som giver dig mulighed for at fjernstyre TV’et, ved hjælp af blot din stemme. Ved at at bruge stemmekomandoer, kan du bruge de samme funktioner, som du ville via din fjernbetjening. 

Mulighederne er uendelige. Med indbygget Chromecast, har du mulighed for at dublere indhold fra din smartphone. Indholdet bliver så vist på TV’et. Det er nemt, enkelt og smart.

Gaming

Spiller man mange spil, hvor grafikken er vigtig, vil man især værdsætte en skærm med enestående billedeopløsning. Den avancerede teknologi, inkluderer blandt andet HCX Pro Al-processoren, som næsten halverer input forsinkelsen. Det er altså slut med et langsomt game, eller et billede som hakker, og det gør det nemmere for dig at få det meste ud af din reaktionstid.

Game Mode

Opnå helt nye højder af komfort og realisme, med Game Mode funktionen. Funktionen tilbyder lavere latenstid, og endnu hurtigere skærm respons. Det bliver altså nemmere for dig at få en mere jævn oplevelse. Nyd din spiloplevelse fra sofaen, ligesom du ville med fredagsfilmen.

E-mærket

Hos Milo Lyd og Billede er vi certificeret med e-mærket, som betyder at vores hjemmeside og webshop er under løbende kontrol. Derudover har vi køberbeskyttelse som sikrer dig beskyttelse op til 10.000 kr. Vi er certificeret siden år 2000. 

Betalingsmetoder

Hos Milo Lyd og Billede tager vi imod alle betalingskort samt betaling fra forbrugsforeningen. Derudover er der også mulighed for at tage et rentefrit lån. På den måde gør vi det nemt for dig at handle hos os.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller services – så kontakt os gerne! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du får lige præcis det rigtige produkt til dine behov. Du kan kontakte os på telefon nr: +45 36 41 00 11, i vores åbningstider:

MAN – FREDAG: 10.00 – 19.00

LØRDAG: 10.00 – 18.00

SØNDAG: 10.00 – 16.00

Besøg os også gerne fysisk i Rødovre Centrum.

Populære Brands