Hvis du leder efter en TV-skærm med enestående billedkvalitet og avanceret teknologi, er et Panasonic OLED TV det absolut bedste valg for dig. OLED TV-skærme er nemlig i stand til at justere pixelstyrken, så farver, detaljer og kontraster ser meget mere levende ud.

Derudover bærer OLED TV’erne fra Panasonic også præg af mærkets mangeårige erfaring, idet de forener innovativ teknologi, flot design og høj brugervenlighed.

Du får dermed meget mere end enestående billedkvalitet, når du vælger et Panasonic OLED TV.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

De populære Panasonic OLED TV

Her hos Milo Lyd og Billede finder du et godt udvalg af de populære Panasonic OLED TV, der spænder bredt i forhold til både størrelse, design og billedkvalitet. Særligt producentens 4K OLED TV’er er et populært valg på grund af den høje opløsning, der får billedet til at stå skarpt og dermed sikrer dig den ultimative hjemmebiograf-oplevelse – hver dag.

Panasonic OLED TV topmodellerne er som de eneste på markedet udstyret med det speciallavede OLED-panel, som automatisk forøger lysstyrken ved behov. En anden værdsat funktion er deres Absolut Black Filter, som automatisk optimerer billedkvaliteten i dagslys. Nogle modeller er også udstyret med Panasonics Twin Turner, der gør det muligt for dig at nyde to TV-udsendelser på én gang. Spiller dit yndlingsfodboldhold på samme tid som kærestens TV-serie, kan I med fordel udnytte Picture in Picture funktionen, og ønsker I at optage fra to TV-kanaler samtidigt, kan dette klares med en USB-harddisk.

Tekniske funfacts om Panasonic OLED TV

Panasonic er et japansk brand, der har produceret elektronik siden 1918, og det er derfor langt fra tilfældigt, at Panasonic OLED TV’erne er en kundefavorit her hos os. Alt fra design til den innovative teknologi bærer tydeligt præg af Panasonics mangeårige erfaring, der er med til at sikre dig en fleksibel skærm med sublim billedkvalitet og en meget realistisk billedgengivelse. Panasonic OLED TV (Organic Light Emitting Diode Television) er nemlig en type TV-skærm, der bruger en særlig teknologi, der gør det muligt for hver pixel på skærmen at lyse op individuelt. Det giver den helt unikke billedkvalitet, som også er den, som adskiller OLED TV’er fra LED TV’er.

En anden ting ved Panasonic OLED TV’erne, som hitter ved kunderne, er, at det med ovennævnte teknologi bliver muligt at lave enormt tynde skærme. Det giver et let og lækkert udtryk i din dagligstue, på værelset eller på dit kontor. Det er naturligvis også muligt at få LED-skærme med høj opløsning, god billedkvalitet og smalt design, men der er mange fordele ved at vælge et Panasonic OLED TV frem for et LED TV. Læs videre her nedenfor for at få en lidt mere detaljeret forklaring på forskellen på de to.

OLED og LED – kort fortalt

Du har med stor sandsynlighed hørt om både LED og OLED før, men idet begge typer skærme er i stand til at levere et billede i høj opløsning, hvad er forskellen så egentlig? Den primære forskel består i, at teknologien bag OLED-skærmene gør det muligt for hver enkelt pixel at udsende sit eget lys – det er ikke tilfældet for LED-skærmene. Dette betyder også, at der er mulighed for at slukke for hver enkelt pixel. Det er her, du opnår det perfekte sortniveau, som gør, at du undgår at se reflektion i skærmen. Din film- og TV-oplevelse tages dermed til nye højder med den moderne OLED-teknologi, der får alle detaljer til at stå knivskarpt. Film i sofaen har aldrig føltes mere levende og farverige, og de tydelige kontraster gør kun oplevelsen bedre. Teknologien gør det desuden muligt at lave Panasonic OLED TV’er med ekstra tynde skærme, som giver dit TV et gennemført og elegant design.

Det stilrene design er dog mere end ”bare” et nyt TV. Panasonic OLED TV’er er uden tvivl nogle af de mest konkurrencedygtige modeller på markedet. Billedkvaliteten og Panasonics unikke farvegengivelse giver dig den ultimative film-, serie-, streaming- eller spilleoplevelse, og rent æstetisk vil TV’et komplimentere ethvert hjem, enhver stue eller andre rum. Med det gennemførte design sætter du dermed standarden for den hyggelige filmaften hjemme i stuen.

Dolby Atmos sikrer dig sublim lyd

Er du også glad for de lydoplevelser, man får i biografen? Med Dolby Atmos i dit nye Panasonic OLED TV kan du komme meget tæt på det i dit eget hjem. Dette er et lydformat, hvor lyden kommer fra alle sider – også ovenfra. Biograferne monterer højttalere oppe i loftet for at give surround sound-effekten. Det samme gøres i Panasonic OLED TV. Her får du et indbygget Dolby Atmos-lydsystem med syv højttalere, som afspiller lyd fra hver vinkel. To af højttalerne er monteret øverst i TV’et, så lyden bliver reflekteret via loftet, og de øvrige højttalere er monteret i den indbyggede soundbar i TV’et.

Du er altså sikret den ultimative lydoplevelse, hvis du vælger et Panasonic OLED TV med Dolby Atmos og indbygget soundbar. Dette er også med til at sikre, at lyden i dit Panasonic OLED TV er markant bedre end i mange andre fladskærme. Ønsker du endnu mere lyd, kan du tilkoble en ekstern soundbar til dit TV, og vi tilbyder også gode løsningerne for eksterne højttalere, selvom dit fjernsyn er væghængt eller støttet via bordstand.

Praktisk Panasonic OLED TV med Smart TV

Flere af de Panasonic OLED TV, du finder i vores sortiment, er også såkaldte Smart TV. Ved at koble dit TV til internettet kan du dermed lukke op for et hav af muligheder i forhold til streaming og underholdning. Da Panasonic OLED TV understøtter HBB-standarden, har du desuden mulighed for at streame kanaler fra DR og resten af DRs arkiv, helt gratis.

Du har naturligvis også mulighed for at tilgå en lang række af apps, spil og streamingtjenester direkte fra dit Panasonic OLED TV. Har du nogle favorit-apps, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på, hvilke apps de forskellige TV’er giver adgang til. Da der løbende kommer nye apps og streamingtjenester på markedet, konkurrerer de forskellige TV-producenter ligeledes om at tilbyde dem. Panasonic understøtter blandt andet Disney+, Apple TV+, Youtube, Netflix, DR, Amazon Prime, Viaplay, Blockbuster og mange flere.

De bedste forhold til gaming

Er du glad for at game, går du garanteret ikke på kompromis med dit udstyr. Det behøver du heller ikke, hvis du er typen, der foretrækker konsol-gaming. OLED-skærme har nemlig også en hurtig responstid, hvilket gør dem ideelle til gaming, hvor reaktionstiden kan være afgørende for udfaldet. Skift den gamle skærm ud med et nyt Panasonic OLED TV med fantastisk opløsning, lydkvalitet og farvegengivelse, og kast dig ud i helt nye spiloplevelser. Det behøver nemlig ikke kun blive brugt til film og sofahygge. Flere af vores 4k Panasonic OLED TV har endda funktionen Game Mode Extreme, der gør TV’et klar til, hvad end spillet har at byde på. HCX Pro Al-processoren bidrager også til oplevelsen, idet den er med til at minimere inputforsinkelsen. Flere af modellerne i sortimentet benytter desuden HDMI 2.1, der understøtter HFR (High Frame Rates) samt VRR (Variable Refresh Rate), så nye niveauer af realisme bliver låst op. Hvilket efterhånden er et krav af de nye spilenheder.

Google Assistant til dit Panasonic OLED TV

Har du lyst til mere tilbehør, kan du styre dit Panasonic OLED TV ved hjælp af blot din stemme. Du behøver slet ikke din fjernbetjening – spørg blot Google. Med Google Assistant kan du tænde og slukke, justere lydstyrken samt meget mere blot ved hjælp af din stemme. Kom nemt og hurtigt i gang – Sig blot ”OK Google” på en Google Assistant-aktiveret enhed. Nu burde du være klar til håndfri betjening. Det giver lidt mere frihed og gør, at du ikke behøver at have fat i fjernbetjeningen, når du vil skifte kanal.

Få gode forhold hos Milo Lyd og Billede

Hos Milo Lyd og Billede er vi e-mærket, og det betyder, at vi er en certificeret hjemmeside med løbende kontrol af webshoppen. Herunder har du køberbeskyttelse, som sikrer dig beskyttelse op til 10.000 kr. Vi er certificeret siden år 2000, og det er din sikkerhed for, at du kan handle trygt her hos os. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for hjælp til køb og bestilling, kan du altid kontakte os inden for vores åbningstid på telefon +45 36 41 00 11. Vi træffes på telefonen mandag-fredag kl. 10-19 samt lørdag og søndag kl. 10-17.

Populære Brands