Viser alle 13 resultater

Panasonic OLED TV | Sublim billedkvalitet

Hvis du leder efter en tv-skærm med enestående billedkvalitet og avanceret teknologi, er en OLED-fladskærm det bedste valg

Især vores Panasonic Master OLED Pro skærme er noget af det bedste billede kvalitet du kan få på markedet.

Når vi siger OLED TV next level billede kvalitet, så mener vi det og du vil opleve det som noget unikt du ikke har set før.

Panasonic OLED TV | Sublim billedkvalitet uden sammenligning.

OLED TV (Organic Light Emitting Diode Television) er en type TV-skærm, der bruger en teknologi, der gør det muligt for hver pixel på skærmen at lyse op individuelt.

OLED-teknologi består af organiske materialer, som kan producere lys, når der påføres strøm, og derfor giver denne type skærm en dybere sort farve og højere kontrast end traditionelle LED-skærme.

OLED-teknologi gør det også muligt at skabe tyndere og mere fleksible skærme, og det giver mulighed for at skabe højere billedkvalitet og en mere realistisk billedgengivelse.

Top Model
g
Vis
Top Model
g
Vis
TILBUD
g
Vis
19.988,00 kr.
TILBUD
g
Vis
14.995,00 kr.
TILBUD
g
Vis
13.895,00 kr.
TILBUD
10.395,00 kr.
TILBUD
g
Vis
13.995,00 kr.
TILBUD
g
Vis
10.795,00 kr.

Panasonic OLED TV

Velkommen til Milo Lyd og Billede. Hos os finder du et godt udvalg af OLED TV fra det populære mærke, Panasonic. Med et TV fra Panasonic får du den ultimative hjemmebiograf oplevelse, hver dag. Det unikke ved Panasonic er deres 4K OLED TV. Den top lækre naturlige billedkvalitet, står bare super skarpt.

En værdsat funktion er deres Absolut Black Filter, som automatisk optimerer billedkvaliteten i dagslys. Panasonics topmodeller af OLED TV er som de eneste på markedet, udstyret med det speciallavede OLED panel, som automatisk forøger lysstyrken ved behov.

Panasonic OLED TV overrasker gang på gang

Med Panasonics Twin Turner kan du nyde 2 TV udsendelser på én gang. Spiller dit yndlings fodboldhold på samme tid som kærestens uundværlige tv-serie, kan i med fordel udnytte Picture in Picture funktionen. Ønsker i at optage to TV-kanaler samtidigt, kan dette klares med en USB Harddisk.

OLED TV fra Panasonic – Brugt Hollywoods filmstudier

Den er god nok. Panasonics OLED TV bliver brugt som referenceskærm i diverse Hollywood filmstudier. Panasonic OLED TV giver den absolut bedste billedkvalitet, som selvfølgelig bliver benyttet af filmindustrien, som reference skærm. Dette viser blot hvor standarden ligger for Panasonic. Var du i tvivl, om Panasonic var det rigtige valg til din dagligstue, så håber vi, at dette vil lægge en dæmper på din tvivl.

OLED over LED?

Du har garanteret hørt om et LED TV før, men OLED er lige prikken over i’et. Men hvad er forskellen? Og hvad er OLED helt præcist, i forhold til LED?

Ved OLED skærme, udsender hver pixel sit eget lys. Dette betyder også, at der er mulighed for at slukke for hver enkelt pixel. Det er her du opnår det perfekte sortniveau, som gør at du undgår at se reflektering i skærmen. Din filmoplevelse tages til nye højder, med den moderne OLED teknologi.

Alle detaljer står knivskarpt. Film i sofaen, har aldrig føltes mere levende og farverigt. De ekstra tynde skærme, giver dit TV et gennemført og elegant design.

Mere end bare et nyt tv

Det stilrene design, er mere end ”bare” et nyt tv. OLED TV er uden tvivl det mest konkurrencedygtige TV. Billedkvaliteten og Panasonics farvegengivelse, giver dig den ultimative biografoplevelse. Du er garanteret det absolut bedste, når du vælger et nyt tv fra Panasonics OLED serie. Ren æstetisk vil TV’et komplimentere ethvert hjem, enhver stue eller andre rum. Med det gennemførte design, sætter du standarden for den hyggelige filmaften, hjemme i stuen.

Lyd og højttalere

Dolby Atmos

Er du også glad for de film- og lydoplevelser man får i biografen? Surround sound, et kæmpe lærred og popcorn. Med Dolby Atmos kan du komme MEGET tæt på alt dette, i dit eget hjem. Dette er en lydformat, hvor lyden kommer fra alle sider, også ovenfra.

Biograferne monterer højttalere oppe i loftet, for at give surround sound effekten, samt give gæster en fantastisk oplevelse. Det samme gør Panasonic OLED TV. Med et OLED TV får du et indbygget Dolby Atmos lydsystem med 7 højttalere, som afspiller lyd fra hver vinkel. Højttalerne i den indbyggede soundbar understøtter 140 W. To af højtalerne er monteret øverst i TV’et, så lyden bliver reflekteret via loftet. De øvrige højttalere er monteret i den indbyggede soundbar i TV’et.

Du er altså garanteret den ultimative filmoplevelse, med indbygget soundbar i dit OLED TV fra Panasonic.

Soundbar

Den indbyggede lyd i Panasonics OLED TV, er markant bedre end de fleste andre fladskærme. Ønsker du at supplere med lyd, kan du tilkoble en ekstern Soundbar til dit tv. Med højttalere kan du opnå de fineste løsninger, selvom dit fjernsyn er væghængt, eller støttet via bordstand.

Smart-TV

Med et Smart TV får du uendelige muligheder. Kobl dit TV til internettet, og luk op for et hav af muligheder med Smart TV funktionen. Da Panasonic TV understøtter HBB-standarden, har du mulighed for at streame kanaler fra DR, og resten af DRs arkiv, helt gratis. En gave fra os til dig!

App og streaming tjenester

Du skal selvfølgelig ikke snydes for en lang række af apps, spil og streaming tjenester. Disse kan du benytte direkte på TV’et. Har du nogen favorit-apps, skal du være opmærksom på, at der er stor variation på hvilke apps, de forskellige TV giver adgang til. Da der løbende kommer nye apps og streaming tjenester på markedet, konkurrerer de forskellige TV-producenter ligeledes om at tilbyde dem.

Frygt ej! Du behøver ikke at undvære dine yndlings apps og streaming tjenester. Panasonic  understøtter blandt andet Disney+, Apple TV+, Youtube, Netflix, DR, Amazon Prime, Viaplay, Blockbuster og mange flere.

Gaming

Er du glad for gaming, går du garanteret ikke på kompromis med udstyr. Det behøver du heller ikke her. Skift pc-skærmen ud med et nyt tv. Et nyt tv med fantastisk opløsning, lydkvalitet og farvegengivelse, behøver ikke kun være for film og sofahygge. Optimer dit gamer setup med en OLED skærm. Med Game Mode Extreme, er vores 4k OLED TV klar til gaming. Med HCX Pro Al-processor, er du sikret næsten en halvering af input forsinkelsen. HDMI 2.1 understøtter HFR (High Frame Rates) samt VRR (Variable Refresh Rate), så nye niveauer af realisme bliver låst op. Alt dette er efterhånden et krav af de nye spilenheder.

Håndfri betjening

Google-Assistant

Har du lyst til mere tilbehør, kan du styre dit Panasonic TV ved hjælp af blot din stemme. Du behøver slet ikke din fjernbetjening – spørg blot Google. Med Google Assistant kan du tænde og slukke, justere lydstyrken samt meget mere, blot ved hjælp af din stemme.

Giv din hjemmebiograf nye højder! Kom nemt og hurtigt igang – Sig blot ”OK Google” på en Google Assistant-aktiveret enhed. Nu burde du være klar til håndfri betjening. Det giver lidt mere frihed, og gør at du ikke behøver at have fjernbetjeningen når du vil skifte kanal.

Vi er e-mærket

Hos Milo Lyd og Billede er vi e-mærket, som betyder, at vi er en certificeret hjemmeside med løbende kontrol af webshop. Herunder har du køberbeskyttelse som sikrer dig beskyttelse op til 10.000 kr. Vi er certificeret siden år 2000, så du kan altid være sikker på, at du får en sikker handel når du handler hos os.

Kontakt

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller har du brug for hjælp til køb og bestilling, kan du altid kontakte os indenfor vores åbningstid på telefon nummer: +45 36 41 00 11.

Vi træffes på telefon:

MANDAG – FREDAG: 10.00 – 19.00

LØRDAG: 10.00 – 17.00

SØNDAG:  10.00 – 17.00

Betaling

Derudover modtager vi betaling fra alle betalingskort samt forbrugsforeningen, og du kan også få rentefri lån.

Populære Brands