Viser alle 6 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede har vi et stort udvalg af de populære Sinox One vægbeslag, og helt overordnet kan de populære produkter fra Sinox inddeles i to kategorier: flade vægbeslag og vægbeslag, der kan dreje. På siden herunder har vi samlet alle vores Sinox One vægbeslag, og du skal blot vælge det, der matcher dine behov og størrelsen på dit TV.

Sinox Era 100 SONOS højttalerbeslag. Hvid

Højttaler beslag og tilbehør

179,95 kr.

Sinox Era 100 SONOS højttalerbeslag. Sort

Højttaler beslag og tilbehør

179,95 kr.

Sinox Era 300 SONOS højttalerbeslag. Hvid

Højttaler beslag og tilbehør

249,95 kr.

Sinox Era 300 SONOS højttalerbeslag. Sort

Højttaler beslag og tilbehør

249,95 kr.

Derfor skal du vælge et Sinox One vægbeslag

Er du på udkig efter et godt vægbeslag, er der mange gode grunde til, at du bør vælge et Sinox One vægbeslag. Først og fremmest har du stor valgfrihed, fordi der er så mange forskellige modeller. Uanset om du foretrækker en model, der kan dreje, eller du helst vil have en simpel og holdbar version, så har vi et Sinox One vægbeslag, der matcher dig. Derudover skal det siges, at vi har udvalgt netop Sinox One vægbeslag som en del af vores sortiment, fordi de repræsenterer den optimale balance mellem høj kvalitet og skarpe priser.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, hvorvidt dit foretrukne Sinox One vægbeslag passer til den størrelse TV, du har derhjemme. De er nemlig målrettet TV’er i forskellige størrelser og vægtklasser. Ikke desto mindre er alle vægbeslagene er nemme at sætte op, og vi sørger altid for effektiv levering, så hurtigt har et velfungerende beslag til dit TV.

Professionel rådgivning om Sinox One vægbeslag

Når du har fundet lige præcis det Sinox One vægbeslag, du gerne vil have, kan du med stor fordel blive her på siden og købe det hos Milo Lyd og Billede. Her har vi nemlig skarpe priser, den omtalte hurtige levering, og vi sætter en ære i at tilbyde en god service til alle vores kunder – uanset om de handler online eller i vores fysiske butik.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Sinox One vægbeslag eller andet, er du derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice, som meget gerne giver råd og vejledning. Du kan ringe til os på 36 41 00 11. Foretrækker du at have varerne i hånden, inden du køber, er du velkommen i vores butik i Rødovre. Udvalget er dog ikke altid det samme online som i butikken.

Populære Brands