Viser alle 3 resultater

Hos Milo Lyd og Billede præsenterer vi et alsidigt udvalg af Sinox TV standere, der forener smukt design og innovative funktioner i et og samme produkt. TV standerne fra Sinox er noget for sig, og det er meget tydeligt, at der er kælet for detaljen, og at kundens behov er i fokus. Se de smukke Sinox TV standere på hjul eller ben lige her.

Sinox Soundbar beslag Hvid Til SWB7260

Højttaler beslag og tilbehør

299,95 kr.

Sinox Soundbar beslag Sort Til SWB7250

Højttaler beslag og tilbehør

299,95 kr.
1.599,00 kr.

Sinox TV standere bliver en del af indretningen

Når du investerer i en Sinox TV stander, får du meget mere end blot en TV stander. Du får en æstetisk smuk tilføjelse til dit hjem i høj kvalitet. Her hos Milo Lyd og Billede forhandler vi forskellige Sinox TV standere, og den primære forskel på modellerne er, hvorvidt de står på hjul eller ben. Dertil kommer et væld af forskellige materialer og farver. Selv højden kan justeres, idet du til nogle modeller kan tilkøbe et ekstra langt rør, så du får en god højde på dit TV.

Særligt modellerne med træben, som du kan se på siden herover, er populære for tiden. Træ er et materiale, som fylder enormt meget i danske hjem, og den tynde silhuet på standeren gør, at de passer ind alle steder. Med en Sinox TV stander – med eller uden hjul – behøver du ikke forvise dit TV til hjørnet af stuen. Giv det en central placering og nyd det smukke og stilrene design.

Fuldend stuen med Sinox TV standere fra Milo Lyd og Billede

Hos Milo Lyd og Billede har vi et indgående kendskab til vores produkter og til de brands, vi fører. Det gælder også for Sinox TV standerne, og derfor er vi også klar til at hjælpe dig videre, hvis du har nogle spørgsmål til produkterne eller til os. Vores kundeservice er bemandet af dygtige medarbejdere, som står klar til at vejlede dig. Ring på 36 41 00 11 og få de råd, du har brug for.

Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores butik i Rødovre og se vores produkter og få en snak med os. Det kan også give dig inspiration til, hvordan du kan gøre din nye Sinox TV stander til en del af indretningen derhjemme, eller hvordan du kan indrette stuen med TV’et i fokus.

Populære Brands