Viser alle 2 resultater

Her hos Milo Lyd og Billede har vi et stort udvalg af forskellige Sonos Bluetooth højttalere, som giver dig mulighed for at tage god lyd med dig i haven, på stranden og på tur. Når du køber en Sonos Bluetooth højttaler, køber du kvalitet, og det afspejler vores udvalg også. Se nærmere på vores forskellige modeller og find den, der matcher dig.

3.689,00 kr.
3.689,00 kr.

Tag din Sonos Bluetooth højttaler med dig

Er du på udkig efter en bærbar højttaler, får du næppe en bedre model end en Sonos Bluetooth højttaler. Her får du nemlig en komplet afbalanceret lyd, multirumsoplevelse samt lang batteritid, og samtidig får du også en højttaler i lækkert og moderne design. De forskellige varianter kommer typisk i både sort og hvid, og den måde, hvorpå overlegen lyd og kvalitet er forenet med lækkert design, er netop en af de ting, der kendetegner Sonos Bluetooth produkterne.

Her hos Milo Lyd og Billede forhandler vi forskellige versioner af den bærbare højttaler fra Sonos, og fælles for dem alle er den overlegne lyd – du kan nyde, uanset hvor du tager højttaleren med hen – det flotte design og den lange batterilevetid. Du finder endda også modeller, der er vejrbestandige. På den måde kan du med komplet ro i sindet tage din Sonos Bluetooth højttaler med dig ud i verden.

Oplev Sonos Bluetooth hos Milo Lyd og Billede

Vælger man en af de populære højttalere fra Sonos, kan man derfor forvente en særlig kvalitet, og det er også en af grundende til, at vi er stolt forhandler af Sonos Bluetooth højttalerne her hos Milo Lyd og Billede. Med Sonos kan vi nemlig være helt sikre på, at kunderne får det, de forventer. Er du imidlertid i tvivl om, hvilken Sonos Bluetooth model der vil passe bedst muligt til lige netop dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os – enten via hjemmesiden eller ved at besøge i vores butik i Rødovre. Vi står altid klar til at hjælpe.

Populære Brands