Viser et enkelt resultat

Sonos Move er en fantastisk løsning for dig, der sætter pris på høj lydkvalitet, både når du befinder dig ude og inde. De smarte højttalere fra Sonos er nemlig bærbare, så du nemt kan tage dem med dig, og det er muligt at skabe forbindelse via wi-fi såvel som Bluetooth.

Både Sonos Move hvid og sort er ualmindeligt holdbare, og de er skabt til solskin såvel som gråvejr og vindstyrke. Det bliver ikke nemmere at høre musik, podcasts og lydbøger i den bedste kvalitet!

SANUS Vægbeslag til Sonos Move Sort

Højttaler beslag og tilbehør

679,00 kr.

Bær lyden med dig med den bærbare Sonos Move

Synes du også, at enhver situation fortjener et godt soundtrack? Så er Sonos Move et oplagt valg af højttaler, fordi du kan bære den med dig, lige hvor det passer dig – deraf navnet “Move”. Den batteridrevne, bærbare højttaler er skabt til at give dig store lydoplevelser, uanset om du er ude eller inde. Når du er hjemme, kan du benytte wi-fi, og når du er ude, kan du streame via Bluetooth.

Sonos Move er designet, så den kan tjene dig i bragende solskin såvel som i isnende kulde og fugtige omgivelser. Højttaleren er altså din perfekte følgesvend, når du skal holde havefest, på badeferie, på skovtur, eller hvis du skal bruge et action-pakket soundtrack til en sneboldkamp. Så længe du ikke efterlader Sonos Move ude i regnen, kan den stort set modstå al slags vind og vejr.

Sonos Move i hvid eller sort?

Sonos Move har et enkelt og minimalistisk design, der får højttaleren til at passe perfekt ind i en moderne livsstil. Den passer faktisk ind alle steder – i stuen, i køkkenet, til festen, i haven og i skoven – på grund af sit rene design og sin smarte teknologi. Ikke desto mindre kan du erhverve dig Sonos Move i hvid og sort, så du kan vælge den løsning, der passer bedst ind i dit univers.

Sonos Move er ikke bare smuk at se på, den er også udformet i holdbare materialer. Der er således ingen grund til panik, hvis du taber din højttaler på gulvet, eller den får et stød. De følsomme komponenter er nemlig sikkert beskyttet af et særligt slidstærkt kabinet. Her får du altså et design, der ikke bare er æstetisk, men i høj grad også praktisk – og langtidsholdbart!

Sæt musik på smarthøjttaleren uden at røre en finger

Sonos Move er en smarthøjttaler, og smart er den. Den har indbygget Google Assistant, så det er bare at lade assistenten vide, hvad du gerne vil høre, så strømmer det ud af højttaleren. Det samme gælder, hvis du skal sætte en alarm, tjekke nyheder eller have svar på et spørgsmål. Det er lidt af en luksus, at du ikke behøver røre en finger.  Du kan også vælge at tilslutte din Sonos Move til et større Sonos-system, så du kan nyde podcasts, lydbøger, musik og nyheder i alle hjemmets rum. Du kan være sikker på, at lyden er god, uanset hvor smarthøjttaleren placeres. Den er nemlig smart nok til at indstille lyden, efter hvad du hører, og hvor du befinder dig.

Der er altså mange gode grunde til at invitere Sonos Move ind i dit liv. Det er den perfekte løsning for dig, der vil have lækker lyd inde som ude, et ekstra holdbart og vejrbestandigt produkt og kunne styre højttaleren via stemmen. Så er spørgsmålet bare, om du foretrækker din Sonos Move i hvid eller sort.

Populære Brands