Viser alle 14 resultater

Er du til sublim lyd, er Sonos surround systemerne med sikkerhed noget for dig. Her er der nemlig hverken gået på kompromis med design eller lyd. Sonos surround er kendt for at være ét af markedets mest fleksible surroundsound-systemer, og du får således alle muligheder for at skabe rigtig god lyd.

TILBUD
13.395,00 kr.
TILBUD
13.395,00 kr.
TILBUD
26.185,00 kr.
TILBUD
26.185,00 kr.
TILBUD
16.549,00 kr.
TILBUD
16.549,00 kr.
TILBUD
19.395,00 kr.
TILBUD
19.395,00 kr.
TILBUD
1.990,00 kr.
TILBUD
1.990,00 kr.
TILBUD

SONOS Sub + 2 x Era 300 Hvid

Aktive højttalere

12.687,00 kr.
TILBUD

SONOS Sub + 2 x Era 300 Sort

Aktive højttalere

12.687,00 kr.

Sonos surround – hvad kræver den gode lyd?

God lyd er mange ting, men først og fremmest er det en individuel vurdering. Derfor har vi her hos Milo Lyd og Billede gjort vores for, at du med Sonos surround kan sammensætte lige præcis den lydoplevelse, der passer til dine præferencer. Du finder derfor Sonos surround systemer i forskellige størrelser og prisklasser, og uanset hvor stort et budget du arbejder ud fra, kan du få helt overlegen lyd, der matcher de helt store film- og TV-oplevelser.

I vores sortiment finder du blandt andet et komplet hjemmebiografsæt med Sonos surround, en dyb, vibrationsfri bas og den populære 3D-oplevelse fra Dolby Atmos. Du kan dog også få mindre pakker med knap så meget udstyr, men hvor lyden stadig vil være lækker og have alle de fordele, som surroundsound kommer med. Som med de fleste andre Sonos-produkter fås systemerne fra Sonos surround serien i både sort og hvid. Det giver dig optimale muligheder for at matche det nye lydsystem med dit eksisterende udstyr og møbler.

Køb Sonos surround med gode fordele

En investering i Sonos surround er dermed en investering i en lyd, som uden tvivl vil give dig en helt ny oplevelse af både film, TV og streaming. Men derfor kan du jo godt være interesseret i at få dine nye produkter til den skarpest mulige pris. Det får du her hos Milo Lyd og Billede, hvor vi forhandler de populære Sonos produkter til absolut favorable priser, og du har endda en masse forskelligt at vælge mellem. Se nærmere på hele vores udvalg af produkter til Sonos surround og skab dig det allerbedste lydunivers hjemme i stuen. Så er du klar til kommende storfilm, sportsopgør og populære serier!

Populære Brands