Harman Kardon har været leverandør af luksuriøse højttalere i mere end 65 år, og de er kendt for at levere en unik kombination af god lyd, design og funktionalitet. De smukke Harman Kardon Bluetooth højttalere i tidløst design er et godt valg til dig, der søger unikke musikoplevelser i dit eget hjem.

Hos Milo Lyd og Billede finder du et godt udvalg, så du er sikker på at finde den helt rette Bluetooth højttaler fra Harman Kardon her hos os.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Harman Kardon Bluetooth højttalere: det perfekte valg

Harman Kardon Bluetooth højttalere er alle designet til at passe elegant ind i det stilrene hjem. Højtalerne er kompakte uden at gå på kompromis med lydkvaliteten, og så fås de i flotte og neutrale farver som grå og sort. Udvalget rummer mange forskellige modeller fra Citation-serien, der er en række af Harman Kardon Bluetooth højttalere, der alle har forskelligt look, men som du kan kombinere for at opnå en god lyd i hele hjemmet. Harman Kardon Bluetooth højttalere fra Citation-serien er desuden kompatible med både din smartphone og tablet.

Derfor kan du opsætte en enkelt fælles-station i hjemmet, men samtidig også have individuel adgang til de forskellige Harman Kardon Bluetooth højttalere. Vælg mellem Citation Oasis, Citation One MKIII, Citation 200, 300 eller 500, Citation MultibeamTM 700, Citation MultibeamTM 1100, Citation Bar, Citation Sub eller Sub S, Citation Tower eller deres Citation Surround – eller kombiner dem, så du har et setup, der leverer god lyd i ethvert rum i hjemmet.

Vælg de innovative Bluetooth højtalere fra Harman Kardon

Her hos Milo Lyd og Billede finder du nogle af de bedste løsninger til god lyd, og vi forhandler udelukkende produkter fra anerkendte mærker, der lever en høj kvalitet. Det betyder også, at alle de Harman Kardon Bluetooth højttalere, du finder i vores udvalg, er et sikkert valg til hjemmet. Selvom udvalget af Bluetooth højttalere fra Harman Kardon rummer flere forskellige modeller fra serien Citation, er alle højttalere dog designet til at arbejde sammen på tværs i dit hjem.

Det vil sige, at du kan spille den sammen – eller forskellig – musik i henholdsvis køkken, stue, soveværelse og så videre fra én og samme enhed. Vores kundeservice står altid klar til at give dig en hånd med at få styr på de forskellige specifikationer, hvis du har brug for hjælp til at tage et kvalificeret valg.

Populære Brands