Viser alle 6 resultater

JBL har altid banet vejen for lyd i særklasse, og det er dette udvalg af JBL højttalere et godt bevis på. Her kan du finde alt i JBL højttalere og soundbars til både indendørs og udendørs brug.

Variationen er stor, og her fører vi størrelser, prisklasser, funktioner og design til enhver smag, så tag endelig et nærmere kig på mulighederne.

TILBUD
UDSTILLINGSMODEL !
Vis
1.895,00 kr.
TILBUD
UDSTILLINGS MODEL!
Vis
2.695,00 kr.
TILBUD
UDSTILLINGS MODEL !
Vis
3.995,00 kr.

JBL Clip 4 Eco, blå – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

499,00 kr.

JBL Go 3 Eco, hvid – Bluetooth højttaler

Bærbar Bluetooth Højttaler

299,00 kr.
4.995,00 kr.

JBL højttalere baner vejen for bærbar lyd

Bærbar lyd åbner op for en verden af muligheder privat, professionelt og i fritiden. Her på siden finder du alt i bærbare JBL højttalere, som kan benyttes gennem en Bluetooth-forbindelse, en USB-nøgle eller et AUX-kabel.

Forbind din mobil eller computer og stream alle dine favoritplaylister i adskillige timer ad gangen. Med en smart og brugervenlig JBL bluetooth højttaler kan du tage lyden med dig overalt. Vi forhandler mange vandtætte og støvtætte højttalere fra JBL, som du kan have med i al slags vejr. De er perfekte til både indendørs og udendørs brug. Du vil også opleve, at udvalget byder på mange forskellige størrelser til ethvert behov. Vores mindste modeller er pakket med kraft og lyd og kan nemt tages med, når du er på farten.

Uanset om du skal på ferie, i sommerhus eller på arbejde, så kan du med fordel tage din bærbare mini højttaler med i tasken. Mange af vores JBL højttalere er designet, så de kan hænges i træer, sættes på rygsække, hægtes i bælter, eller kastes over skulderen på vej ud af døren.

 

JBL højttalere med flot design og høj lydkvalitet

Hvis du ligesom os heller ikke vil gå ned på lydkvaliteten, så er du landet på den rette side. Her finder du adskillige effektive og kraftfulde JBL højttalere i prisklasser, som alle kan være med på.

God lyd behøver ikke at sprænge budgettet, og det beviser dette sortiment. Vi brænder for gode lydoplevelser, så når du handler hos os, kan du udelukkende finde lydprodukter i høj kvalitet. JBL leverer altid, når det kommer til innovativt, kompakt og bærbart design, der samtidig distribuerer en overraskende kraftfuld lyd.

Du kan skabe en hyggelig stemning eller starte en stor fest hvor som helst med en JBL højttaler fra Milo Lyd og Billede. Vores festhøjttalere er i den større ende, og de giver dig kraftfuld original JBL Pro Sound. Her kan du altid finde en god pris på en pålidelig partybox med kraftfuld lyd, flotte lyseffekter, karaokefunktion og utrolig ydelse. Med den lange batteritid og de gode opladningsmuligheder kan du feste til den lyse morgen med din JBL højttaler, der spiller for fuld udblæsning.

 

Små JBL højttalere – store lydoplevelser

Når det kommer til udvalget af JBL højttalere, skal du ikke lade dig narre af størrelsen. Det kan godt være, at vores mange JBL højttalere er kompakte, men de er proppet med kraft og høj lydkvalitet. Drømmer du om at skabe en biografoplevelse hjemme i din egen stue?

Med en fuldt integrerbar soundbar eller en JBL højttaler kan du opnå livagtigt surroundsound-lyd derhjemme. Mange af vores højttalere fra JBL har optimeret stemmeklarhed, så du kan høre alt, hvad der foregår i dit TV. Det betyder, at du aldrig misser et ord af nyhederne eller din favoritpodcast.

Hvis du investerer i et komplet lydsystem fra JBL, vil du opleve, at den kraftfulde bas og nemme lydkalibrering omslutter hele lokalet. Alt du skal gøre, er at fordybe dig i underholdningen og nyde den skarpe, klare og dynamiske lyd. Vi har et stort lager, og vi sørger altid for at holde sortimentet opdateret med det sidste nye inden for JBL højttalere.

Populære Brands